Sider

fredag den 11. marts 2016

Dåbskort til Bjørn

På søndag skal mit bonusbarnebarn døbes og barnets faster ville gerne have mig til at lave et kort:


Blonden der omringer kortet, er en cakewrapper fra Netto :-). Baggrundspapiret er fra Newport serien fra Riddersholm, som jeg var så heldig at vinde i Ejsing :-)

Påskekort

Dette kort blev også lavet til kortaften i Hampen - tror jeg er ved at blive afhængig af de aftener, det er så hyggeligt :-) :


Begge dies - både stjerne og bord er fra Marianne, tænker faktisk også fåret er, men der er jeg i tvivl. Papiret er fra Maja og ellers er der pyntet med lidt af hvert - fåret har fået sit uld tilbage, det var en gammel skindrest, jeg fandt i gemmerne sammen med mine ting til  filtning :-)

God bedring

Et helt enkelt god bedring kort:


Et helt enkelt god bedring kort til kassen, som blev lavet til en skøn kortaften i Hampen i onsdags. Dies er fra Nellie Snellen - blev forelsket i den da jeg sad og kiggede på de kort, min sidekammerat i Ejsing - Emma - lavede. Så nu er jeg selv i gang med den. Papiret er noget gammelt papir jeg tror jeg har købt i Lidl for lang tid siden :-)

mandag den 7. marts 2016

3. kort til Scrap i Ejsing

Og det 3. og sidste kort fra Scrap i Ejsing kommer her:


Det er virkelig begrænset hvad man når at lave på sådan en dag :-) Det skal jo både shoppes, suges til sig af ny inspiration, hyggesnakkes og spises udover at forsøge at lave en lille smule, så det var godt at have en søndag bagefter at få sig stresset ned på :-)

Nå men til kortet her: Jeg har igen brugt et af de gamle motiver og stjernen bagved er fra Marianne - det pink papir er fra Panduro.

2. kort i Ejsing

Mit 2. kort i Ejsing blev dette :
 
 
 


Her har jeg brugt papir fra Maja design, og så har jeg brugt min nye die/stempel med kyllingerne som er fra Lawn Fawn. Motivet er et meget gammelt motiv jeg har haft liggende som jeg ikke kan huske hvor er fra.
Det var virkelig nødvendigt at forsøge at begrænse sine indkøb i butikkerne, for hold da fast hvor var der meget nyt og lækkert hos alle butikkerne.

1. kort i Ejsing

En skøn dag i Ejsing, med masser af hygge og gode indkøb og et par kort blev det også til. Her er det første:


Jeg har brugt papir fra Pandurohobby, og dien til borten er fra Marianne

onsdag den 2. marts 2016

Guldbryllupskort

Så har jeg fået lavet kort til min farbror og tantes guldbryllup. Min tante er meget til lyserødt og bling bling, så det har fået frit spil:

 
Papiret er fra Maja - og blonderne er fra min kollegas aflagte bluse som der var kommet en kaffeplet på :-)
 
Sådan ser kortet ud indvendig, der er der ikke så meget pynt, for kortet skal kunne komme i en kuvert: